A gombra teszem a kezem. Lehunyom a szemem. A másik kezem a krómozott vasat borító műanyag fogantyún pihen. Még egy pillanat egy villanás, amikor átcikázik minden fontos az agyamon. Papírok, engedélyek szíjak, csattok, védők. Mind rendben van. Tudom, hogy hova készülök, teszem a dolgom. Tudom, hogy mit akarok. Tudom, ha megnyomom a gombot mi fog történni, elindul egy folyamat, lezúdul az erő a motorba, és feldübörög a gép. A 180 lóerő ott feszül a lábam alatt. 3 másodperc alatt 120 km. Szédítő tempó. Nem lehet hibázni, és én nem fogok hibázni. A gyorsaság szédítő. Szinte érzem, ahogy a szél nekifeszül a mellkasomnak, ahogy próbálja kigombolni a bőrdzsekimet, kezemben a sebesség, szemem követi az elsuhanó világot.
Érezted már ezt a mámorító érzést? Amikor a vágyadat az elképzelésedet ilyen hatalmas sebességgel eléred? Csodálatos! Beleprésel az ülésedbe, és repít, vágtat, száguld, dübörög. Szabad vagy, tied a világ. Hatalmas vagy mindenek fölött és mindenki fölött suhansz. Tied az egyenes és tiéd a kanyar a fasor, a tengerpart,a napsütés, a cseppek, a harmatos selymes füves rét…
Kezem a gombon van. Kinyitom a szemem. Alig egy fél villanás telt el. Átcikázik minden fontos az agyamon. Papír a tartó tálcán, engedély a monitoron a kép kész. Mind rendben van. Tudom, hogy hova készülök, teszem a dolgom. Tudom, hogy mit akarok. Tudom, ha megnyomom a gombot mi fog történni, elindul egy folyamat, ami az én munkám amiben a gép lézersugara végig szánt a papíron a kép hatalmas sebességgel rajzolódik ki. Szédítő tempó. Nem lehet hibázni, és én nem fogok hibázni. A gyorsaság szédítő. Tudom, ha megnyomom a gombot a gép neked készít egy nyomatot egy apró kicsi ábrát egy tollpihére,vagy egy hatalmas posztert amin te vagy. A gyorsaságod szédítő. Szinte érzed ahogy a szél nekifeszül a mellkasodnak, kezedben a sebesség, szemed követi az elsuhanó világot,érzed ezt a mámorító érzést? Amikor a vágyadat az elképzelésedet ilyen hatalmas sebességgel eléred? Csodálatos! Repít, vágtat, száguld, dübörög. Szabad vagy, tied a világ. Hatalmas vagy mindenek fölött és mindenki fölött suhansz. Tied az egyenes és tiéd a kanyar a fasor, a tengerpart,a napsütés, a cseppek, a harmatos selymes füves rét. Mit kell tenned? Telefonálj : +3670 9420 222 vagy írj a info@printsec.hu-ra és én megnyomom a gombot.